mandag den 22. september 2014

Blackout

bare i få sekunder.
Alt jeg nu vil fortælle er andenhånds fortælling.
Jeg kan huske så meget... at jeg stod op natten mellem lørdag og søndag for at drikke lidt vand. Min nygifte mand stod allerede i køkkenet og fik lidt massage på en øm skulder af mig.Herfra husker jeg intet! Var efterflg. på vej i seng da jeg mister bevistheden. Falder og knalder hoved og skulder ind i ovnen på vores glaskeramiske komfur. Alt splintres til mikroskopiske glasstumper. Manden min får et chok, ser kun det hvide i mine øjne men får "vækket" mig, hjulpet mig i seng og resten af natten er en urolig en af slagsen.
Næste morgen mødes jeg af et syn som billedet måske antyder lidt. Tusindevis af glasstumper i køkken og entre. Kun baghovedet er ømt og overfladiske sår på den ene skulder fortæller jeg har været på glas"værksted".  Munden knasede også..
Årsag????
Finder nok aldrig helt ud af det men søndag foregik nogenlunde i roligt tempo.
Idag - ingenting. Alt normalt.
Nu er et nyt komfur på trapperne. Jeg glæder mig på trods af en uheldig episode jeg slap yderst heldigt fra.

4 kommentarer:

Strikkehygge sagde ...

Det lyder da lidt foruroligende. Du har vel haft kontakt til en læge, for der må jo være en årsag til dit blackout :-((
Vh. Majbrit (tidl. Momsestrik)

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Det var da en grim oplevelse ! Jeg vil nu også foreslå dig lige at blive checket af lægen. Den slags blackouts kan have mange årsager - fx væskemangel. Men det er nu bedst lige at blive checket :o) håber ikke det sker igen … og det var da voldsomt med det komfur. godt du ikke kom slemt til skade. pyha

Strikkeheksen sagde ...

Det var da en rigtig grim oplevelse - jeg håber, du vælger at få det undersøgt. Godt, at du trods alt ikke kom mere til skade :-)

christunte sagde ...

Det vat da skrækkeligt! Jeg er enig med de andre. Afsted til lægen og blive tjekket.