søndag den 18. oktober 2009

Lidt har også ret.

Ja jeg er her endnu. Det er ikke meget jeg har fået fra hånden, men der nørkles i stor stil med mange ting.
Jeg er blevet færdig med 3 par sokker, det lilla par er strikket i Ingelise strømpegarn (mange vil mene det er lig med Arwetta, hvilket jeg også gør.) Det grønne par er strikket i Lana Grossa Meilenweit, rigtig fede grønne nuancer men stribefordelingen kunne ønskes bedre. Det bagerste par er strikket i Super soxx cotton. De er iøvrigt meget lækre. (godt jeg har 5 nøgler mere) :-)
Så er jeg blevet færdig med en hals i riller fra Drops, en genganger. Den er strikket i Munkholm babyalpaca lb:500m. pr.100g. Tyndere garn end i opskriften og derfor er den strikket et nr. større end ellers.
Jeg strikker på endnu en hals. Den strikkes i Drops alpaca i en flot mørklilla farve. Den vises først når den er færdig. Det bliver nok det nye her på bloggen, jeg har vist et utal af igangværende projekter men ej kunne vise halvdelen færdiggjort. Jeg gør det nok for at fastholde mig i de ting jeg laver og ikke fordi jeg ikke vil dele spændingen med jer "derude".

8 kommentarer:

Hold Masken sagde ...

Ingelise strømpegarn og Arwetta er det samme, det er jeg altså sikker på, men uanset om det er det samme eller ej, så er det ihvertfald lækkert garn :-)
Rigtig flot hals du har strikket :-)

Strikkeheksen sagde ...

Nu skal du ikke være så beskeden, det er da trods alt en del - 3 par skønne strømper i flotte farver og blød og lækker varme til halsen :-)

Pia sagde ...

Hej Jane.
Ja det er meget blødt og lækkert garn uanset hvis bandarole der sidder på. Tak iøvrigt.

Hej Lene.
Tak skal du ha´. Det er jo blevet koldt, så noget at varme sig på/med er rart.

Samtal från min trädgård sagde ...

Flotte ting! Dejligt med lidt der varmer, når det bliver koldt

Tine sagde ...

Sikke nogle dejlige sokker du har lavet.
Smukt garn.

Pia sagde ...

Hej Tine og Samtal från...
Tak for "roserne". Jeg nyder også sokkerne, de varmer mere end alm. sokker.

Karin Grøn sagde ...

Det er tydeligt at vinteren står for døren, for det er lutter uldne og varme dejlige ting du har fået fra hånden. Sikke flittig du har været og smukke er de allesammen

Pia sagde ...

Hej Karin.
Mange tak. Dine ord luner også. :-)