Det er sommer det er sol og det er søndag...

nå sommer er det nu ikke, men vejret er så flot. Jeg bliver i helt godt humør af det.
Det er nu noget tid siden jeg har "været her", men jeg har prøvet at følge med "derude". Jeg arbejder som en hest og strikkeriet går yderst sløvt for sig, men sådan er det at have fast job + vikarjob. Troede egentlig ikke at jeg ville være så glad for det, men det er jeg overraskende nok.
Jeg er for noget tid siden blevet færdig med en hygge-vams-trøje-jakke-ting. Den er (syntes jeg) ej for køn men dejlig varm. Den bliver bestemt ikke luftet andet end herhjemme, men det var også hele tiden meningen med den.


FAKTA.

Design: Drops.
Garn: Løve Garn - Symfoni 100% Merinould.
Fra lager: Ja :-)
Anvendt: Ca. 14 nøgler a´50g. Der blev en rest i overskud.
Farve: Pink-lilla-blå meleret.
Købt hos: Strikkestedet for nogle år siden.
Pinde: 6mm Knit Pro Rosewood.
Str: Xl.
Jeg har allerede brugt den en del, både åben og med en lukkepind. Den er dejlig varm på kolde aftener.

Selvom jeg arbejder en del har jeg dog haft tid til at snuse rundt på nettet.
Det er blevet til flg. indkøb.

Fra BC Garn har jeg købt 3 farvekort( ej vist på billedet.) Jeg er tilhænger af at kunne se farverne rigtigt før et evt. køb. + 2 Addi Swing hæklenåle i str. 3 og 3 1/2mm. De bliver spændende at afprøve (engang med tiden) :-)
Fra Ho´strik kom der opskrifter på Susanne af Ellen Holm, SuperKarlas poncho og Sjal i dominotern begge af Karen Noe som nu sælger sine opskrifter uden garn.
Fra Sommerfuglen strikkekittet Afrodite fra Kastaniestrik. Jeg skulle ind og købe en fødselsdagsgave til en af pigerne jeg er i fødselsdagsklub med og mente jeg havde fortjent en lille gave selv.

Derudover har jeg disse to liggende som også skal på pindene (når jeg er færdig med den nuværende liste) Garnet er Geilsk bomuld og lammeuld. Meget lækkert at føle på og farverne er så flotte. Nu kan listen for igangværende projekter godt skrumpe - Meget hurtigt. :-)


Nu vil jeg hoppe over i sofaén, pleje resterne af min forkølelse som jeg har været nedlagt af et par dage, strikke og se film.
Hav en dejlig søndag i det skønne vejr.

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?