Det er vist på tide..

med et indlæg.

Jeg har ikke været flittig med indlæg længe. Der har også været pauser i kommentarerne. Det kan forklares ganske enkelt. Jeg har ikke haft noget at fremvise og computeren har ikke været så flittig tændt.

Det er nu heller ikke fordi jeg kan fremvise alverden, men det giver samtidig anledning til at ønske alle der måtte læse med et rigtig godt nytår.

I småtingsafdelingen er der gledet et halstørklæde af pindene.
Det er strikket på bestilling for en kollega.Fakta.

Design: Princess lace wrap (ligger gratis på nettet)
Garn: Drops Alpaca.
Anvendt: 148g. = ca. 3 ngl.
Farve: 4050 - Lyslilla.
Købt hos: Anita.
Pinde: 3.5 mm knit pro rundpind.
Str: 162 x 35 cm.

Mønstret er dejlig nemt og man bestemmer selv hvor stort eller lille det skal være.


En hundetrøje til en chihuahua er også blevet færdig men jeg har endnu ikke noget billede af hende med den på. Så det må vente til en anden god gang.

Endnu et tørklæde er færdigt. Det er til ejeren af chihuahua´en. Hun er så sød at sælge mit overskud af strikkede ting på sit arbejde. Som tak får hun et tørklæde i de flotteste farver jeg længe har set.Fakta.

Design: Windsbraut trinidad af Monika Eckert.
Garn: Filigran håndfarvet.
Anvendt: 60g.
Farve: Festival.
Købt hos: Ellen.
Pinde: 3.75 mm Addi lace.
Str: stort nok. :-)

Jeg er blevet svært glad for Filigran. Det er så blødt og lækkert og de håndfarvede er endnu mere flotte end de ensfarvede. Billedet yder ikke farverne retfærdighed, de er mere skarpe og lidt neon-agtige i dagslys.
Jeg er igang med endnu et windsbraut men i Drops lace og på en større pind. Jeg glæder mig meget til at se det endelige resultat på et tidspunkt. For jeg har gang i så mange ting at jeg er længe om at få færdiggjort et projekt. Har tænkt om det skulle være mit nytårs løfte til mig selv. At færdiggøre et projekt førend et nyt startes, men jeg er ved at flække af grin for jeg ved den ikke holder - ihertfald ikke her. :-)

Til sidst vil jeg bare ønske jer alle et RIGTIG GODT NYTÅR. Pas på jer selv derude.

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?