tirsdag den 4. maj 2010

Åben igen..

Bloggen er blevet gjort officiel igen efter at have været lukket kortvarigt. Jeg har ikke lysten til at opdatere en lukket blog. Så kedelige kommentarer kommer jeg måske til at høre på igen. Det er så et valg jeg må acceptere.
Nå men jeg kan da med glæde fortælle at endnu et babytæppe er blevet færdigt. Til en kollega´s datter har jeg lavet dette

Det måler 95x70 cm og er lavet i viking superwash uld. Ca. 7 1/2 ngl gik til tæppet og et ønske kom da tæppet blev afleveret. Nemlig nogle hæklede blomster til at pryde barnevognen med, så to blomster med luftmasker og en sikkerhedsnål imellem blev kreeret + en stor blomst med sikkerhedsnål på bagsiden til at sætte hvor som helst. Jeg håber de godkendes. (billede af blomsterne ses på næste billede)
På billedet ses også et sæt af knit pro´s spectra som jeg erhvervede for sølle 299,- kr. Det går fra 3,5 - 8 + 4 wire. Omregnet til individuel pris ligger hver enkelt del på 24,91kr pr del. Nu må tiden så vise om jeg "kan med" acryl pinde, eller om træpindene er og bliver de foretrukne. På billedet ses også clover´s Koala opbevaringsetui, den er ganske sød men måske nok lidt lille til al mit "kram" eller også har jeg for meget "tilbehør". :-) Sidst på billedet ses Garnstudio´s nye cotton light. En 60 % bomuld og 40% acryl. Egentlig ikke min yndlingskvalitet, men nu er det købt og skal prøves af. Hvad det ender med ved jeg ikke endnu, kun tiden vil vise det.
Det sidste billede viser at Violykke også er kommet til mit hjem. De er simpelhent så smukke de lukketøjer og billedet viser ingen retfærdighed. Det er ikke sidste gang jeg køber hos Lykke.
Nu vil jeg krybe tilbage i sofa´en til det hæklede sofapude betræk.

12 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Hej Pia - jeg har meldt mig til fortsat at følge din blog, men jeg forstår ikke helt, hvordan det fungerer, når den er lukket.

Jeg får ingen "notify" længere, når du har lavet et indlæg, så derfor har jeg slet ikke tænkt på, at du kunne ha´ udgivet nye indlæg - dét ser jeg først nu! Jeg skal ikke logge på for at se dette, men det er måske fordi, der er en eller anden indstilling, der gør, at jeg er logget på hele tiden. Hvorom alting er, jeg vil gerne blive ved med at følge med, men kommer jeg ikke omkring, skal du vide, at det er fordi jeg ikke bliver gjort opmærksom på nye indlæg.

Sikken en lang smøre - det er da også pokkers ærgerligt, at du føler, du er nødt til at lukke din blog!

Dit babytæppe er utrolig fint og så kan jeg jo se, at du er ligeså begejstret for Lykkes nåle som jeg er :-)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Utrolig fine ting du har fået lavet der.

Lona sagde ...

Dejligt at høre fra dig igen ;o) Superflot babytæppe, kan godt forstå det har gjort lykke. Jeg skal også bestille Spectra sættet, jeg har prøvet at strikke med dem og syntes egentlig også at de er rigtig lækre, men måske hælder jeg også mere til træ-pindene, det må tiden vise.

Karin Grøn sagde ...

Hej og velkommen tilbage. Sikke et dejligt babytæppe du har hæklet. Det ligner nærmest et omvendt kongerig med retkanter og feather and phan i midten. Det er meget fint. HVor er det lukketøj flot. Det er da utroligt.

Lavendel sagde ...

Jamen - dejligt, du er på banen igen!!!

Pia sagde ...

Lene: Jeg vidste godt at læsere ikke gøres opmærksom på nye indlæg, det er en af de konsekvenser det har at lukke bloggen. Nu er den heldigvis åben igen. :-)

Helvig: Tusinde tak.

Lona: Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg kan li´ spectra eller ej. Tror det drejer sig om mental tilvænning.

Karin: Tak, det er også næsten påfuglemønster, det hedder vist viftemønster og er en drops model nr.30-18. Utrolig nemt at lave.

Lavendel: Mange tak, er også glad for beslutningen. :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Dejlige ting på din blog og også at den er åben igen.

Ann sagde ...

Fine ting, du laver, så jeg er da også glad for, at du har åbnet bloggen igen, så jeg kan følge dit strik.

Tak for kommentaren på min blog ;-)

strikkedilla sagde ...

Nydelig teppe du har strikket, og sjalet lenger ned var fantastisk

Pia sagde ...

Hej Strikkedilla.
Mange tak for din kommentar. Tæppet gjorde også lykke.

Merete sagde ...

Jeg har også et sæt spectra pinde og de er super gode at strikke med, anderledes en træ og metal.
Dit babytæppe er super flot.
Merete

Zette sagde ...

Så kreativ og dygtig du er.
Superfint babytæppe.
Godt at din blog er åben igen.