Åben igen..

Bloggen er blevet gjort officiel igen efter at have været lukket kortvarigt. Jeg har ikke lysten til at opdatere en lukket blog. Så kedelige kommentarer kommer jeg måske til at høre på igen. Det er så et valg jeg må acceptere.
Nå men jeg kan da med glæde fortælle at endnu et babytæppe er blevet færdigt. Til en kollega´s datter har jeg lavet dette

Det måler 95x70 cm og er lavet i viking superwash uld. Ca. 7 1/2 ngl gik til tæppet og et ønske kom da tæppet blev afleveret. Nemlig nogle hæklede blomster til at pryde barnevognen med, så to blomster med luftmasker og en sikkerhedsnål imellem blev kreeret + en stor blomst med sikkerhedsnål på bagsiden til at sætte hvor som helst. Jeg håber de godkendes. (billede af blomsterne ses på næste billede)
På billedet ses også et sæt af knit pro´s spectra som jeg erhvervede for sølle 299,- kr. Det går fra 3,5 - 8 + 4 wire. Omregnet til individuel pris ligger hver enkelt del på 24,91kr pr del. Nu må tiden så vise om jeg "kan med" acryl pinde, eller om træpindene er og bliver de foretrukne. På billedet ses også clover´s Koala opbevaringsetui, den er ganske sød men måske nok lidt lille til al mit "kram" eller også har jeg for meget "tilbehør". :-) Sidst på billedet ses Garnstudio´s nye cotton light. En 60 % bomuld og 40% acryl. Egentlig ikke min yndlingskvalitet, men nu er det købt og skal prøves af. Hvad det ender med ved jeg ikke endnu, kun tiden vil vise det.
Det sidste billede viser at Violykke også er kommet til mit hjem. De er simpelhent så smukke de lukketøjer og billedet viser ingen retfærdighed. Det er ikke sidste gang jeg køber hos Lykke.
Nu vil jeg krybe tilbage i sofa´en til det hæklede sofapude betræk.

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?