1. indlæg i 2010

Allerførst Rigtig godt nytår til alle som læser med. Håber i er kommet godt ind i det nye år uden skader mv. Jeg selv havde en meget stille aften.
For at samle lidt op på nogle af de sidste ting jeg fortalte om "sidste år" så kan jeg sige at jeg aldrig kommer til at strikke i Drops Delight igen! Adr.. hvor føles det ulækkert når det er færdigstrikket og vasket. Det har været aldeles ujævnt spundet og lettere svært at strikke i.Jeg har brugt 2 ngl. til halsedissen og resten af garnet (de andre farver) er retuneret.
På jobbet skulle vi hver især medbringe en gave til en max. værdi af 50 kr. En gave i julemåneden fra "den hemmelige nisse". Jeg strikkede en halsklud i Ingelises baby rheuma. Opskriften er en forkortet version af BC garns sjal og jeg brugte 50g.(lagergarn)Modtageren blev glad og jeg blev afsløret, da jeg pt er eneste strikker på jobbet.
Tilsidst og bestemt ikke mindst skylder jeg "smilerynker" og "strikketing" at fremvise hvad jeg vandt i deres bloglodtrækninger før jul.
Garnet er hjemmespundet Blue faced leicester og jeg leder efter det helt rigtige projekt til garnet. Den hæklede blomst med filtbagside er flot lavet og den skal sættes på et eller andet. Den skal kunne ses og vække opsigt og derfor må den lige vente indtil jeg ved hvad den skal pryde. Men stort TAK skal lyde herfra til jer begge.

Kommentarer

  1. Godt nytår til dig også! Fin gave til din kollega, måske er der andre der håber at blive din nisseven iår?
    Vi ses ude i strikkelandet!

    SvarSlet
  2. Godt nytår til dig! Flot tørklæde og flot halsedisse - farverne i Delight er jeg ret vild med, men jeg har ikke prøvet at strikke af det endnu.

    SvarSlet
  3. Øv, det var da ærgerligt med Drops Delight, den ser jo ellers fin ud - halsedissen :-)

    Også flot "nissegave" du har kreeret :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Lidt har også ret.

Sidste 2020 projekt

En Mojo