torsdag den 29. oktober 2009

Billedeløst indlæg.

Sådan gik det altså.. Kameraet (mit forholdsvis nye kamera 10 mdr.) satte ud. Jeg plejer ikke at være idiot til sådanne tekniske ting men ikke engang fagmanden der hvor det er købt kunne hjælpe. Han mener det skal sendes til cannon´s rep. afdeling. Jeg syntes jeg har prøvet det alt for mange gange, at mine tekniske apperater pludselig sætter ud. Først det nye tv, dengang det blev købt, kæmpede i 7 mdr med forhandleren og endte med at firmaet krediterede det og jeg kunne så få et nyt. Så kaffemaskinen, samme dag den blev indkøbt viste det sig at den var utæt. For 1 mdr siden min 10 mdr gamle mobil, den har efterflg. været til rep. 2 gange med samme fejl. Og nu altså mit kamera! Ja ligefrem heldig kan jeg vist prale af at have været, mon det hjælper hvis andre køber tingene for mig?
Billedet til dette indlæg var ellers en jakke jeg lige har købt og bare måtte vise frem, den er (syntes jeg) rigtig flot og så blød og lækker. 70 % uld + 10 % cashmere og 20% polyester. Jeg har længe savnet en ordentlig jakke og nu skulle det være. Den var ikke billig men alt kvalitet koster jo lidt. Samtidig ville jeg have vist endnu et tørklæde/sjal i zauberball og alpaca, men billederne må i desværre vente med til kameraet er blevet "rask".

7 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

ØV for den, vi er jo totalt afhængige af kameraet, os bloggere ;-)

Lyder ellers som en kanonlækker jakke - luksuriøs blanding :-)

Helle : sagde ...

Det er da ikke så godt, et kamera er jo slet ikke til at undvære, og da slet ikke når du fortæller om så lækker en jakke. Den jakke må bare være skøn i den kvalitet som du beskriver. Håber ikke at der er indbygget noget elektronisk i den ;-.)

Pia sagde ...

Hej Lene og Helle.
Ja pludselig opdager vi hvor afhængig man bliver af div. ting. Nægter at tage billeder med det gamle digital kamera, det kan altså ikke måle sig til remmen af det nye. Og hvad jakken angår, så behøver den altså ikke at skrive sig på listen af OMMERE.

Karin Grøn sagde ...

Det var da en vældig uheldig tilgang du har til elektriske hjælpemidler.
Glæder mig til at se jakken

Pia sagde ...

Hej Karin.
:-) Lige mine ord... :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Men, men...engang imellem så holder ting måske ikke så länge längere? Men det var lige lovlig kort for det meste, som du havde.

Pia sagde ...

Hej Samtal....
Næ holdbarheden på mange ting er blevet ringere end det var for år siden. :-)