Lidt af hvert.

Dagen startede meget tidligt, så og sige blev jeg vækket kl.05.30 skulle op og gøres klar til 60-års fødselsdag hos min far. Der var inviteret til morgenbord mv. Det blev nu meget hyggeligt, i morgen skal hele den pukkelryggede så ud og spise.


De nye DROPS kataloger er jo kommet i butikkerne, så ned til den lokale for at hente dem. Lene havde også fået Rheuma garn i råhvid, grå og sort hjem + et meget inspirerende katalog med opskrifter i rheuma. Kataloget kom også med hjem da jeg har 8 ngl rheuma garn liggende. Og jeg aner ikke hvad jeg skal omdanne det til.

Var ude for at købe lidt bomuldsgarn til kanter på et sjal, da jeg så et godt tilbud på strømpegarn, så disse to ngl kom også med hjem.

I tirsdags slog jeg op til en trøje på p.5,5 og nu er rygstykket snart færdigt. Det strikkes i HP løve Symfoni, noget af det garn jeg købte på tilbud for nogle mdr. siden. Striberne kommer helt af sig selv. Indtil videre går det meget godt, da den stort set kun strikkes i glat med indtagninger diverse steder.Mon ikke jeg efterhånden kan få taget mig sammen til at færdiggøre en trøje, for aldrig har jeg påbegyndt så mange for at trevle dem op igen. Vi får se...

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?