En opdatering

må vist være på sin plads.
Jeg har ikke fået strikket længe og det har én årsag som jeg egentlig ikke har ville skrive om hér men det gør jeg alligevel.
Min mand blev overfaldet sidst i september 2018 og indlagt på RH traumeafd. Efterfølgende overflyttet til Herlev og udskrevet efter 1 uge. Hvordan det skete, skaderne og følgerne som både han og jeg kæmper med behøver ikke komme frem hér, men lad mig bare sige at kampen med og mod systemet,retssag og ny retsag i vente, lægebesøg mv ønsker jeg ikke for nogle. Sikke'n cirkus siger jeg bare.
Så det at kunne få plads og overskue at strikke har ikke været så nemt. Først i Januar har overskuddet så småt vist sig igen. Hvilket har været og stadig er rart at sidde med i ledige stunder.
For ikke at knække halsen på alle mine igangværende projekter er flere trævlet op og resten tager jeg kun 1 ad gangen. Så ingen nye projekter er startet op trods masser af inspiration. Se nu bare AD's nye bog Mulm og Mørke. Der er virkelig flere gode modeller i men de må vente.
Af færdige ting er endnu et Bella babytæppe. En hel del forsinket da baby nu er 7mdr. Det er strikket i Klompelompe tynn merino. Derudover er 4par strømper til manden færdige. Strømper vil der altid være på pindene da der ikke er en opskrift at forholde sig til og det er der brug for pt.
Faktaboks undlader jeg men håber billederne kommer med. Blogger app'en jeg hidtil har brugt virker ikke efter sidste app opdatering i android styresystemet, så sidder på go gammeldags måde og skriver inde i selve blogger.😉

Populære indlæg fra denne blog

Energi og andre prioriteter...

Ny vintertrøje