tirsdag den 7. marts 2017

Oprydning..

i mit garnlager var tiltrængt. Skabet kunne ikke få så meget som ét 25grams nøgle mere ind og ovenpå skabet lå alt i sække og poser. Ja selv i flyttekasser på gulvet var noget henvist til.
Forrige weekend blev alt kigget igennem og sorteret. Min søster kom lørdag og gik med 9.7kg som hun kunne bruge. En sort sæk lidt over halvt fyldt gik til en jeg hjælper i forbindelse med mit job. Hun strikker til hjemløse. Så nu er der luft i skabet igen.
Ovenpå skabet ligger alt mit garn i de fineste håndlavede sorte æsker jeg har været så heldig at få. Alt er blevet mere overskueligt.
På mit bi-job i garnverdenen så jeg de smukkeste knapper i ægte krystal. Dem måtte jeg have et par stykker af. Det blev til 20stk.(tænk hvis de udgår)😆 Jeg har endnu ikke strikket noget de skal sidde på men det kommer.
I får lige billeder af skab efter oprydning og knapper.
Rigtig god dag derude.

4 kommentarer:

Lona sagde ...

Hold da op - 9.7 kg er alligevel en sjat {;o) men dejligt at det bliver brugt - det burde jeg også gøre, der findes helt sikkert noget i mit skab jeg aldrig kommer til at strikke af - det er en fornøjelse at kigge ind i sådan et fint skab {;o)

Strikkeheksen sagde ...

ÅHHHH, hvor er de knapper fra? De kunne passe så godt til en cardigan, jeg er ved at lave :-) Der findes ikke noget så skønt som at få ryddet op i lageret, det er ikke så længe siden jeg gjorde det, men desværre holder det aldrig så længe - så roder jeg igen ;-) Jeg har valgt at betragte det som kreativitet for fuld udblæsning ;-)

Pia sagde ...

Hej Lene.
Knapperne er købt hos Englegarn. De hedder ægte swarovski krystal knap på hjemmesiden.

Pia sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.