mandag den 15. februar 2016

Opsamling del 2.

Forrige weekend var der håndarbejdsmesse i Rødovre hallen og jeg inviterede en arbejdskollega med. Vi skulle direkte videre på job efter besøget og vi begge er glade for strik og hækling.( slet hækling for mit vedkomne) ☺
Den allerførste stand vi ramlede ind i efter indgangen havde de smukkeste strikkeskåle i keramik. Der var både med og uden låg. Vi købte en hver med låg. Derefter gik det op og ned mellem gangene og vi måtte efterfølgende konstatere at vi ikke fik set alt men nok.
Jeg fik købt nogle få men fine ting.
Bl.a 2 fed Artesano superfine alpaca m. opskrift til håndledsvarmere fra Bøge design.
4 fed Malabrigo lace i farven Jewel blue fra Yarn lovers og hos Karen Noe et kit til et halstørklæde i dobbeltstrik.
Min kollega købte også nogle fine ting og ikke mindst et kit fra Englegarn. Tusnelda sjal men til mig. Hun mente det var tid til at give lidt igen for alt hvad hun har fået af mig gennem tiden. Det rørte mig for det havde jeg ikke lige regnet med.  Sidst men ikke mindst købte vi nogle messinghænder m. teksten hand made. Det blev til lidt flere af forskellige farver og slags. Jeg glæder mig til at starte de forskellige enmer op...

7 kommentarer:

Lona sagde ...

Jeg var også derude om fredagen, fik dog ikke købt ret meget, men hold da op en masse inspiration :) June fra Yarnlovers er bare så sød og det er noget vildt lækkert garn hun har. Hvad skal du lave i den fede blå farve?

Pia sagde ...

Hej Lona.
Jeg skal strikke et Diamond rope scarf af 1 el.2 fed til en kollega. Det som bliver i overskud skal bruges til noget lækkert tilbehør til jeg selv.

Uldbegavet sagde ...

Det ser lækkert ud - det bliver spændende at se hvad du får strikket af det.

Chain of Yarn sagde ...

Det var da nogle lækre garner du fandt. Din strikkeskål er også bare smart. Hav en god uge.

Merete sagde ...

Sikken nogen lækre ting du har købt Jeg nåede desværre ikke på messen, da jeg jobbet den weekend

Strikkeheksen sagde ...

Den strikkeskål er virkelig, virkelig flot :-) Og sikke nogle dejlige garner, du fik købt :-) Det er dejligt, når andre tænker på én og ekstra dejligt, når det kommer helt uventet :-) God strikkeweekend :-)

Pernille sagde ...

Jeg kiggede længe og flere gange på netop strikkeskålene i den bod, hvor du købte. Men så tænkte jeg, at når jeg har adgang til et lerværksted og ovn og glasur og alt muligt... så skal jeg lave en selv.
Jeg havde også valgt en blå :)