søndag den 10. november 2013

Småting....

er blevet færdige.
Bl.a  flere par strømper.
Her er et enkelt par til hver af os. (Kæresten og jeg) strikket i garn fra Lana Grossa og Inka 100.
Pulsvarmere, et med perler, mønster er hentet fra bogen Grønlanske pulsvarmere af Aviaaja Kleist Burkal. Et andet par er fra Du store alpakka og det sidste par er også fra Norge. Det har huseret i blogland det sidste stykke tid. Pulsvarmerne er strikket i Mayflower alpakka, Sandnes mini alpakka og 2 tråde Qoperfina fra Canard.
Sidst men ikke mindst så er værktøjet jo det halve af glæden. Jeg er blevet svært glad for Karbonz pindene fra Knit Pro. Så det er nok ikke underligt at et sæt med pindespidser fra 3 - 6 nu er at finde i min samling.
Lige nu strikker jeg på 2 Bella ærmeveste. Den ene i Tussah tweed, det er hårdt for mine fingre så den skal bare overståes. Kender du til garnet og ved du hvordan det arter sig hører jeg gerne om det. Har overvejet at vaske det inden jeg strikker med det næste gang for selvfølgelig er der købt rigeligt af det for noget tid siden (tilbud).

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Du har godt nok været flittig. Dejlige strømper! (Og alt det andet)

Lona sagde ...

Hold da op hvor produktiv du har været. Jeg kan rigtig godt lide de øverste strømper, de ser så skægge ud, hvordan er de at have på?

Lona sagde ...

Åh ja og de dernede strikkepinde - jeg har også nogle liggende, har dog ikke prøvet dem endu! Glæder mig!

Pia sagde ...

Hej Lona.
Strømperne strikkes så rillerne udjævner sig når jeg har dem på. De sidder så godt at jeg pt kun strikker denne model til mig. Karbonz pindene er jeg helt vilde med, håber du også vil kunne li dem.