Strik en hæl...

luk en tå, strik et skaft, ta´ strømpen på! (Lånt fra en opskrift af HP garn) Der er total gået strømpestrikning i den her. Nogle syntes det er kedeligt, langsommeligt, brugen af 4-5 pinde er et mareridt, men lige pt hygger jeg mig gevaldigt med strømpestrikning. Det 4 par jeg blev færdigt med og hvor billede manglede sidst + et par mere i str 43 og et par i str.39 er færdigt. Yderligere et par er snart færdigt, jo det går da lidt tjept men der strikkes nu heller ikke på andet.
Fra venstre mod højre er fakta flg. Design: strømper i rib og riller fra strikkemagasin nr.10/2012. Garn: Lana Grossa Meilenweit sunset. Fra lager: Ja. Anvendt: 78g. Pinde: knit pro strømpepinde 2,5mm. Ændringer: Hælen er ikke strikket som opskrift siger. Har lavet min egen vanlige som passer min hæl. Strømperne er ikke de hurtigeste at strikke (for mig) men da de sidder så godt kunne jeg godt se mine fremtidige strømper strikket efter denne opskrift. 2par. Design: Alm. ribstrikket sokker str. 43. Garn: Mayflower strømpe og jumpergarn. Fra lager. Ja igen. Anvendt: 58g. Farve: Grå. Pinde: Strømpepinde igen, igen og igen fra knit pro. str. 2,5mm. Ændringer: Strømpen er tilpasset så den sidder godt i skaftet og omkring hælen. 3par. Design: Igen ribstrikket sokker str.43. Garn: Gepard cash sock. Fra lager: ja det er formålet at nedbringe lageret så garnet er igen lager garn. :-) Anvendt: 60g. Farve: Brun, men en af de pænere brune farver jeg endnu har set. Købt hos: uldstedet i lyngby for en del år siden. Pinde: Jo i har gættet rigtigt, knit pro 2,5mm. strømpepinde. Ændringer: som teksten siger i par nr.2. Jeg gider ikke strikke noget som ikke passer ordentligt. Nogle har regnskab på hvor meget garn de har brugt til dd. Jeg skriver ned hvad jeg har strikket på hvilke pinde, i hvilket garn og hvor mange gram. + jeg gemmer bandarolerne. Alligevel er jeg nysgerrig på hvor meget garn jeg har strikket op indtil nu. Regnskabet siger 2544kg og så mangler der et tørklæde jeg ikke har fået vejet. Så selvom der har været stilstand i strikningen må det siges at være ok fra min side. Mit næste projekt er ... strømper forsat. Så længe jeg syntes det er hyggeligt også selvom man når til nr.2, ja så er det strømper der her glider af pindene. Rigtig god søndag aften derude.

Kommentarer

  1. Du er da godt kommet ind i en strømpe-stime.
    Sokker er gode, men hjemmestrikkede er nu bedst :))
    De stribede ser vildt lækre ud!

    SvarSlet
  2. hej Pia. Lækkert med hjemmestrikkede sokker . I det nye kreativ strik er der nogle fede nogen med mønsterstrik som jeg godt kunne fristes af.
    god fornøjelse med strikningen :o)
    hilsen Mona

    SvarSlet
  3. Nu skal man jo ikke nedvurdere strømpestrikning - det er faktisk et herligt strikketøj - de stribede er bare skønne :-)

    Fra mig, der er misundelig - for jeg får bare aldrig strikket strømper! ;-)

    SvarSlet
  4. Det er rigtig hyggeligt at strikke strømper og et taknemmeligt arbejde, som er til at overse og samtidig er der som regel god afsætning på dem.
    Det er fine strømper du har strikket. Skønne farver du har i de stribede.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Lidt har også ret.

Sidste 2020 projekt

En Mojo