Næ, næ, næ

næ, næ, det må jeg ikke. Fy, fy, skamme, skamme fy, fy, a, a, næ, næ niks, niks, slut forbudt. Men hvad må jeg så?

Billedet viser en hel bunke dejligt garn. Drops har jo udsalg i maj måned og derfor har jeg benyttet lejligheden til at handle lidt.
Der er købt sort og rød babyalpaca silk, 3 bundter sort af deres nye lacegarn og mums hvor er det blødt og lækkert. Lidt delight, som får én chance mere her i huset. Sidst jeg strikkede noget i det garn var min eneste kommentar adr! 2 forskellige farver fabel er også hoppet med i bilen. Desuden sort alpaca til en trøje, købt på et gavekort jeg fik af mine kollegaer på jobbet til fødselsdagen min.

Mayflower skal have ny forhandler i DK og derfor havde jeg heldet med mig til at erobre disse 2 flotte farver alpakka garn(billedet yder på ingen måde farven retfærdighed) ta et kig på mayflower´s farvekort og se nr. 6 og 11. En virkelig flot gul/lime og lilla.
Det sidste billede viser nogle nye knapper jeg er faldet for. Den store firkantet er at en slags metal, er meget tung og ligner spaghetti der er indtørret i gryden fra aftensmaden. En firkantet med masser af fine farver, man bliver glad af at se på. Nogle fine lime/gule der passer fint med mayflowers alpakka garn og til sidst den store runde blå/lilla knap med blomster på. Den lille knap er gammel, men for at vise størrelsesforskellen er den med på.

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?