torsdag den 3. februar 2011

2 x øv!

Altså! Hvor uheldig kan man være ? Endnu engang har jeg mødt en uærlig billist. En billist som ikke tør at stå ved, at have kvajet sig. Jeg er rasende, ked og tror snart meget lidt på at der findes ærligehed blandt os billister. Min bil er blevet ramt igen. Denne gang da jeg holdt på parkeringspladsen på mit job. En eller anden komplet idiot er bakket direkte ind i min dør, den er bulet og det kan ikke rettes ud, så nu skal det findes en ny dør hos en ophugger. Endnu engang må jeg "æde" regningen selv. Det skete nu snart for en 14 dages tid siden. Nå men en ny "brugt" dør kan da ikke koste så meget, men alligevel - 2 skader på et halvt år uden jeg er skyld i nogen af dem. ØV siger jeg bare!

På strikkefronten er jeg igang med det hele kongerige og strikker ikke på andet da der er en deadline jeg skal nå. Det er til en i familien som venter en dreng. Det eneste jeg ikke er helt sikker på er de dersens hekssting og den forklaring jeg har fundet på nettet hjælper bestemt ikke. Har du lavet disse sting og vil kunne forklare mig (tumpedumpe) dem, vil jeg blive glad.

Til sidst vil jeg gerne vise det sjal jeg strikkede for en bekendt i efteråret (igen)

Jeg er nemlig blevet brændt af og nu er denne bekendt ikke så nær mere. Når folk herser med mig ang. ønsker og så ikke holder hvad de lover, bliver jeg meget skuffet.
Hvis du kan bruge det eller kender en som kunne have interesse i det, så sælger jeg det. / ER SOLGT.

Håber trods mine 2 sure opstød i dette indlæg, at alle er kommet godt ind i det nye år og ser frem til et godt 2011 - jeg gør! :-)

11 kommentarer:

Helle : sagde ...

Nej hvor er det bare surt for dig, håber virkelig at du snart oplever noget posiktivt.

Det er et utrolig flot sjal du har strikket, surt at mennesker kan opføre sig sådan over for dig. Det er trods alt et stort arbejde du har lagt i sådan et sjal. Håber du finder en som kan få glæde af det.

Glæder mig til at se dit hele kongerige. Jeg har kun lavet det halve minikongerige.
Knus
Helle

DiSign-Keramik sagde ...

Sure opstød har man lov til at komme med, når man har været så uheldig som dig.
Det plejer altid at hjælpe lidt på det, ved at få tingene sagt eller som her, få det skrevet ned. For så er det ude af systemet.

Sjalet er fantastisk flot. Jeg har desværre ikke lige kr. 400,- hvorpå der står sjal. Men ellers havde jeg lynhurtigt sagt ja tak til en handel.

Håber det bedste for din bil.

Mange knus
Dianna

Strikkeheksen sagde ...

Det kan da næsten kun blive bedre, godt nytår :-)

Ærgerligt med bilen - men trods alt godt, du ikke har siddet i den nogen af gangene - hvis nu, vi skal prøve at finde noget positivt :-)

Meget smukt sjal - håber, du finder en aftager :-)

Ulla-Bella sagde ...

Tenker også at det må gå den rette veien nå. Sjalet er vakkert, og det er sikkert noen som trenger ett slikt:)

Lona sagde ...

Velkommen tilbage ;o)
Altså, jeg siger altid at sure opstød SKAL ud, ellers får man ondt i maven!
Og så er det bare så surt at få sin bil ødelagt og ikke en lyd fra påkøreren.
Jeg er sikker på at du får solgt sjalet, det er simpelthen så flot! Og desværre kender jeg også nogle af de der "kan du ikke lige...." og nej, det kan jeg så slet ikke!
Jeg håber også at du er kommet godt ind i det nye år - trods skader - Venligst, Lona

Zette sagde ...

Øvdag og noget.
Det er et rigtigt flot sjal, du har strikket. Håber, at du får det solgt.
Der er bare ikke noget værre end uærlige mennesker. Jeg ønsker dig en rigtig god dag trods alt...

Karin Grøn sagde ...

Det lyder til at du er kommet ind i en stime af uheld og eller uheldige mennesker.
Sjalet er i hvert fald smukt og heksesting- ja dem kan jeg lave.
Hvis du kan sy kastesting. Så er det et kastesting, der kører vandret.
DVS at i et KASTESTING syr man skråt et lille stykke frem- fanger et par tråde over og et par tråde på de to emner der skal sys sammen - dvs man arbejder lodret med nålen.
HEKSESTING er et kastesting, hvor du arbejder skiftevis i de to emner der skal sys sammen. Du syr skråt modhøjre og stikker nålen ind i det øverste og vender den MOD syretningen- dvs tilbage. Så syr du skråt nedadmed nålen i det andet emne og vender igen nålen så den kommer op et lille stykke bagvedhvor nålen er stukket ind. På den måde dannes der krydser og emnerne holdes ikke sammen af stingene men af trådene. Håber det kunne bruges

Pia sagde ...

Tak for jeres søde ord mht. til mine uheld. Det er bare så ærgeligt. Og Lene - du har helt ret, skal vi finde noget positivt så må det være at jeg har livet i behold og ikke er kommet til skade på nogen måde fysisk.
Tak, Lona. Det blev lige pludselig en længere pause.. Jeg vil for fremtiden overveje hvem jeg siger ja til at strikke for.
Karin - tak for din meget detaljeret forklaring, jeg tror at min hjerne kan finde ud af det nu. Glæder mig til at afprøve det om ikke så længe når tæppet er færdigt og skal sys sammen. I må alle have en fantastisk weekend.

Tine sagde ...

Øv, hvor træls!
Jeg er enig med Lene. "Heldigvis" var det kun bilen, selvom jeg godt ved at det ikke helt kan trøste.

Super smukt sjal.
Håber meget du finder en aftager det vil sætte pris på det.

Strikkeglæde sagde ...

Ja, det er da bare træls og ærgerligt.

Vi har også fundet sådan et par småskader på min bil - min mand siger, at det en der har haft en dør op i min på en parkeringsplads. Jeg gør ellers meget umage med at give plads. De er vist mindre end dine, men du har min sympati.

Pia sagde ...

Hej Strikkeglæde.

Tak for din kommentar, og hovsa så dukkede der endnu en blog op. :-)
Har fundet en ny "brugt" dør hos en ophugger til 1700,- kr , nu skal den så bare sættes i af min mekaniker.