2 x øv!

Altså! Hvor uheldig kan man være ? Endnu engang har jeg mødt en uærlig billist. En billist som ikke tør at stå ved, at have kvajet sig. Jeg er rasende, ked og tror snart meget lidt på at der findes ærligehed blandt os billister. Min bil er blevet ramt igen. Denne gang da jeg holdt på parkeringspladsen på mit job. En eller anden komplet idiot er bakket direkte ind i min dør, den er bulet og det kan ikke rettes ud, så nu skal det findes en ny dør hos en ophugger. Endnu engang må jeg "æde" regningen selv. Det skete nu snart for en 14 dages tid siden. Nå men en ny "brugt" dør kan da ikke koste så meget, men alligevel - 2 skader på et halvt år uden jeg er skyld i nogen af dem. ØV siger jeg bare!

På strikkefronten er jeg igang med det hele kongerige og strikker ikke på andet da der er en deadline jeg skal nå. Det er til en i familien som venter en dreng. Det eneste jeg ikke er helt sikker på er de dersens hekssting og den forklaring jeg har fundet på nettet hjælper bestemt ikke. Har du lavet disse sting og vil kunne forklare mig (tumpedumpe) dem, vil jeg blive glad.

Til sidst vil jeg gerne vise det sjal jeg strikkede for en bekendt i efteråret (igen)

Jeg er nemlig blevet brændt af og nu er denne bekendt ikke så nær mere. Når folk herser med mig ang. ønsker og så ikke holder hvad de lover, bliver jeg meget skuffet.
Hvis du kan bruge det eller kender en som kunne have interesse i det, så sælger jeg det. / ER SOLGT.

Håber trods mine 2 sure opstød i dette indlæg, at alle er kommet godt ind i det nye år og ser frem til et godt 2011 - jeg gør! :-)

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?