fredag den 30. juli 2010

Reklame.

Hvis du hader reklamer, så stop her med at læse med.
Alle andre er selvfølgelig velkomne til at læse videre. Reklamen består i at jeg har oprettet endnu en blog. Hvorfor? Jo mit enorme lager af garn trænger til at blive vist frem og lade sig lokke til at måske netop du har lyst til at købe noget af det. Jeg må erkende at jeg aldrig når at få strikket det op og for at det ikke skal ligge i årevis har jeg nu taget chancen og lagt det til salg lige her Der kommer meget mere med tiden, bl.a mangler jeg at lægge strømpegarner, effektgarner, mohairgarn og sikkert også bomuld og gode rester på, men pyhh.. det tager sin tid at tage billeder, lægge det på bloggen, skrive informationerne osv. Nu tænker du måske om jeg er ved at sælge alt ud? Næ nej, jeg har skam gemt nogle gode portioner til mig selv, sikkert stadig mere end jeg kan nå at strikke op, men tro mig når jeg fortæller at jeg virkelig har skåret ind til benet og fortsætter til alt er gennemgået. Det allerførste indlæg på den nye blog bedes du læse inden du evt. mailer til mig om et køb. Har du spørgsmål, vil have prisnedsættelse eller andet så tøv ikke med at skrive. Jeg er (måske) til at forhandle med. Ang. fremtidige garnkøb, så er der pt. total stop og når/hvis jeg engang måtte løbe tør for garn, ja så håber jeg på min rygrad vil holde til kun at købe til et projekt ad gangen. :-) (så tror jeg også på den) :-)

5 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Hold da op, Pia, hvor er der meget lækkert garn - jeg er VIRKELIG fristet!

Men jeg har jo selv et temmelig stort lager og har egentlig besluttet at der skal være købsstop resten af året, med undtagelse af det, jeg skal bruge til bestillingsopgaver!

Uha, det er ikke nemt :-)

Pia sagde ...

Hej Lene.
:-)Herligt at det lokker, det lokker også mig, hvis ikke det lige var fordi det allerede lå hos mig. *Fnis*

Lona sagde ...

hhhooolllldddd da helt op en masse dejligt garn!!!! jeg skal lige have tjekket nogle strikkefastheder, så kan det godt være jeg lige vender tilbage!

Ulla-Bella sagde ...

Det var jo lurt å selge unna restene:)

Jane sagde ...

Takket være trillemor opdager jeg nu at din blog er åben igen :-)
(Tak Trillemor)

Fantastisk flot pude i indlægget herunder.