Pyhaa..

sikken varme, jeg sidder og smelter. Selv strikketøjet er vådt af håndvarme (læs sved) trods jeg arbejder i bomuld pt. Dejligt er det at sommeren nu er over os og jeg håber da det varer ved til min ferie er forbi. Den begynder først om laaaang tid og selvom jeg intet skal glæder jeg mig til lidt fritid til at lave hvad jeg vil.
Apropo lave hvad man gerne vil.. så er jeg igang med en sommertrøje fra drops i muskat. (i får ingen billeder af den førend den er færdig) Jeg har ellers en liste over ting som jeg har lovet at lave til andre og som jeg meget gerne vil have nedbragt væsentlig, men nu må liste være liste for mit indre skriger på at lave noget til mig selv! Jeg kan kun prale af at være blevet færdig med en drengevest i bambus. Oprindelig var den med harlekin tern, de forsvandt imidlertidig da jeg blev godt og grundig uvenner med garnet og "den nu bare skulle overståes". Blev enig med barnets moder om at den kunne få lidt pynt istedet for. Her er resultatet.
Den er strikket i Blend Bamboo og der er gået ca. 2 1/2 ngl til en str 2 år. Strygemærkerne er delvis købt og fra lager. Et hit ? vides endnu ikke, men barnet er vild med plys og hans venner.

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?