En forside og en bagside..

Det har mange ting. Denne pude har også en forside og en bagside, hvilken der så er hvad kan jo stå en frit for. Jeg tror nu at den med de 2 mørkelilla hjørner bliver forsiden. Billedet viser desværre farven mere blå end lilla.
Lapperne begyndte jeg på i Juli sidste år, og nu et helt år efter er betrækket færdigt. Det har taget lidt tid, bl. a fordi jeg ikke har været helt tilfreds og har pillet op en del gange og der er stadig lidt der generer mit øje, men jeg kan leve med det. Garnet er Hjertegarns Blend/Tendens - et meget behageligt garn at arbejde i. Der er brugt 7 farver- 1ngl af hver med undtagelse af den brune og hvide, der er 2ngl af hver. Det vejer 320 g og passer en pude 50 x 50 cm.
Jeg har mange inderpuder, jeg håber på jeg med tiden kan få lavet betræk til og få en overfyldt sofa med skønne puder, det er noget andet end dem man køber i evt. jysk som puden på sidste billede er fra. Bedøm selv hvilken du hels ville have stående i din sofa.. (puderne bliver gerne købt på tilbud, betrækket pillet af og kasseret, på den måde har jeg skaffet billige inderpuder)

Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?