lørdag den 19. september 2009

Award modtaget -

Sørme om ikke jeg også fik tildelt en Award. Denne kom fra Lona.
Det er altid rart når der tænkes på en. Denne er mere personlig da man skal fortælle 10 ting om sig selv.

1. Jeg er født i vædderens tegn i 1979.

2. Jeg er udd. i 1997 indenfor social og sundhedsvæsnet, bare 17 år gammel. Den arbejdsplads jeg søgt på bad om forældre underskrift på at fastansættelse var ok. *fnis* Den arbejdsplads var jeg på i 5 1/2 år. Har siden været på bl.a et plejehjem som dagvagt. Et rehabiliteringscenter og er nu på plejehjem på en skærmet enhed for demente.

3. Jeg elsker katte. De er skønne, beroligende (påvist ved undersøgelser) Desværre er der husdyr forbud i boligkomplekset. Så jeg har anskaffet mig to katte figurer på 45 cm og 35 cm. Og købt spise/kaffestel med katte. ( hmm.. mon det virker ligeså godt som en levende skønsak ?)

4. Jeg har først for 3 års tid siden opdaget strikkeverdenen og den er stor! Er ellers ikke den store håndarbejdsudøver. Bruger al ledig tid på at strikke..

5. Har en yderst lille familie. ( min far - en farbror og han´s viv og deres to børn)

6. Kan have nogle stærke meninger og holdninger som ikke altid deles af andre.

7. Elsker at smække benene op og se en god film, gerne med kaffe/the og strikketøj til.

8. Er orkide elsker.

9. Dem som ikke er k/ærlige overfor mig skal ikke forvente noget af mig. Tilgengæld går jeg meget langt for dem som er.

10. Jeg tør altså godt offentliggøre mit garnlager.... eller ? Nå men inden i læser det, så skal jeg lige tilføje at rester næsten hele, som halve ikke er medregnet, heller ikke igangværende projekter.
49 kilo og 433gram.
Derudover har jeg garn købt på div. tilbud beregnet til 27 trøjer, bluser.
Jeps i læste rigtigt. Er nok ikke den med mest garn, men garnpusher er jeg da vist.

Nu skal Awarden jo så gives videre men den er allerede modtaget af rigtig mange. Så dem som måtte have lyst til at fortælle lidt om sig selv/ vaner skal være velkomne til at tage den og lege med.

torsdag den 3. september 2009

Sjal færdigt.

Så fik jeg strikket hjertekanten færdig og hæftet ender. Jeg er allerede ved at finde garn der matcher hinanden, så jeg kan lave et der falder mere i min smag.
Nærbillede af hjertekanten.

onsdag den 2. september 2009

Sådan kan det også se ud..

Sjalet i tykt uld jeg startede på for 3 uger siden, ser nu sådan ud.

Ganske rigtigt, det er trevlet op. Det trak skævt i midterpartiet, og så er det ikke værd at fortsætte med. Det er ligesom at dette garn ikke vil noget som helst af det jeg havde tiltænkt det til. Tilgengæld er jeg igang med kanten på dette sjal/tørklæde. Strikket i Zauberball og Exclusive alpaca. Den grå farve bryder jeg mig ikke om til den blå, det virker for jeans-agtigt til mig, men nu skal det altså laves færdigt. Så kan jeg altid lave et nyt i farver der passer bedre sammen.

God dag til alle derude.