fredag den 26. juni 2009

Hp løve garn har valgt at lade flere af deres garner udgå, og så skal der jo hamstres lidt. Disse farver kom med mig hjem i rå mængder. Opera 100% ekstra fin merino og Symfoni 100% merino. Jeg har købt så der skulle være nok til lidt trøjer og lette bluser. Jeg har efterhånden garn nok til at fodre med :-) Og nu holder Drops juli udsalg på flere af deres garner..igen! Altså man fristes da også hele tiden. Jeg har igen lovet at lave et projekt for en anden, denne gang en drenge trøje med snoninger i str 4 år. Der er heldigvis ingen frist, men da han er 3 så skal jeg nok ikke trække den for lang tid. Samtidig strikker jeg on and off på en trøje i Karisma til mig selv, og jeg ved ikke helt hvad jeg skal syntes om den, jeg tager stilling til det når den engang er færdig.
Jeg har flere projekter jeg gerne vil slå op til, men prøver at stå fast på at nu skal noget strik være færdig før et nyt strik påbegyndes. Uhh..det er altså lidt svært.

3 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Jeg ved heller ikke, hvorfor alt det garn altid vil fölge med hjem, men sådan er det. Det er som i Matador, jeg tror at det er Musse, som siger, at hun drager...så det gör vi nok også på garn!

Pia sagde ...

Helt enig, vi drager...

marianne sagde ...

Overvejer tit om det er en sygdom det med hele tiden at købe garn, det er som en magnet. Men du lider vist at den samme sygdom. Smil. God weekend.