Jeg er her endnu, jeg har ikke været så meget på pc´eren i denne uge.
Jeg har dels strikket og lavet alt mulig andet. Jeg er blevet færdige med et par sutsko alias skóleister. Jeg har et par i forvejen og de er lækre at have på når man ikke vil have strømper på men samtig småfryser på fusserne.

De er strikket i raggsok garn og der er gået 60g til begge. I opskriften anbefales det at bruge 6 trådet strømpegarn, men de bliver ikke ligeså faste. Jeg er også igang med et par strømper i forholdsvis nyt strømpegarn købt her . Garnet er overraskende "besparende" jeg har kun brugt 30g til en strømpe i str. 39 og har endnu 20g tilbage. Så 3 ngl. giver 2 par strømper.

De 3 små plastik bokse på billedet er købt i Ikea for 16 kr. Jeg syntes de er geniale til at opbevare sine små strikkeredskaber i. Var egentlig ude for at købe 2 kroge til mit badeværelse, men dem jeg faldt for var så vind og skæve at de blev retuneret, fandt så nogle andre, men de var desværre udsolgte og kommer ? Fiskede ellers ret så kraftigt for at de solgte mig et par af deres udstillingsmodeller, da der mindst hængte 30 par, men ak, nej den gik ikke, selvom jeg med glæde ville have betalt fuld pris (29,- kr for et par) På´en igen en anden dag.


Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?