Klar til at letteSå blev min første påfugl færdig. Dvs. det er egentlig nr 2 jeg slog op som er finitto.


Der blev bøvlet lidt med den til sidst, først manglede jeg et nøgle garn, jeg havde set en anden blog hvor vedkomne havde strikket den i garn med en løbelængde på 160m pr. 50g havde brugt 7 nøgler. Ergo tænkte jeg at jeg havde nok i 7 nøgler med en løbelængde på 180m pr 50g var nok ,men ak nej. Så efter at have kontaktet omkring 30 forhandlere lykkedes det endelig at fremskaffe det manglede. Så nåede jeg p.218 og så til min store ærgelse at jeg havde glemt et omslag på p.216, trævle, trævle op og forfra. MEN! senrer på p.218 var der igen et manglende omslag på p.216 så om igen- hvilken brølere. Nu er det endelig færdigt og antallet passede til sidst.


Jeg er ganske godt tilfreds, men ej med blokningen, havde lidt travlt og nålene blev nærmest kastet i, hvilket kan ses på billedet. Det må gøres om næste gang det vaskes.
Jeg fik også en simpel babyhagesmæk færdig. Jeg kan få to stk ud af et nøgle á 50g. Opskriften stammer fra Garnstudio - opskrift nr.17-25. Jeg har en masse safran liggende, men kun 1 ngl af hver, så det er en udemærket idé at bruge dem til denne model.
Her er lidt billeder...
Populære indlæg fra denne blog

Malte 2 + det løse.

Værktøj og strik.

Ugler i mosen.. ?