torsdag den 8. januar 2009

Glad modtager og en ommer!


I går blev pulsvarmerne i den hvide silke afleveret og modtageren blev meget glad for dem. Hvis jeg må rose mig selv uden at lyde for kæphøj, så syntes jeg faktisk godt om resultatet...

Påfuglen nr.1 var jeg derimod ganske utilfreds med, så den røg af pindene og startet forfra på en pind nr større. Så nu strikkes begge påfugle på samme nr. og mønstret syntes jeg kommer bedre frem.

Det er lidt sjovt for påfugl 1 strikkes der på herhjemme og nr 2 på jobbet. Lige nu er stillingen den at nr 2 fører. Gad vide hvilken der først "kommer i mål"?
Den melerede er i ren ny uld superwash fra LANG YARNS og den turkise er i Trunte 100 % merino, meget forskellige fra hinanden og begge meget lækre at strikke med.
Nu vil jeg få sat noget vasketøj over inden jobbet kalder...
God aften til jer alle.

8 kommentarer:

Merete sagde ...

Sikke nogen flotte pulsvarmer. Tænk 2 pårfugle igang på en gang.
Tager hatten af for dig
Merete

Tine sagde ...

Super flotte pulsvarmere.

Jeg er også imponeret over at du har to påfugle igang.
Godt gået!

Pia sagde ...

Hej Merete & Tine.

Da det første sjal var halvvejs kunne jeg slet ikke lade være med at slå op til endnu en. Det er rigtig sjovt at lave. Desuden kan jeg ikke lade være med at opstarte nye projekter uden at være færdig med det der allerede er på pindene...

Lona sagde ...

Flotte, flotte! Hvor er opskriften fra? Påfuglesjal....jeg har et færdigt der ligger og kun mangler at bliver blokket....måske jeg lige skulle tage mig sammen. Glæder mig til at se dine 2!

Pia sagde ...

Hej Lona.

Måske opskriften er bedre kendt som pretty as a peacock. Opskriften har jeg købt hos micorbis.dk - der er den blevet oversat til dansk. Joan har også selv strikket to som der vises billeder af på hendes blog.

Mange hilsner fra Pia
(som strikkede fra p.50 til 68 i nat)

Irene sagde ...

Der ligger en lille ting til dig på min blog:-)

Hannekludekone sagde ...

Opskriften på pulsvarmerne, hvor er den fra?
Hilsen
Hannekludekone

Dortheivalo sagde ...

De er da bare så smukke og du lyder overhovedet ikke kæphøj..tværtimod! Den beskedne strikker!