Ferien er slut

Og hverdagen skal så småt indfinde sig igen. Det blev til 4 ugers ferie og vejret har da været betydelig bedre end for dem som havde ferie i juni/juli.
Vi havde næsten for godt vejr da vi var på shelter tur til kulhuse.
Den sidste dag i ferien var i lørdags. Den brugte jeg på undervisning i dobbelstrik i Frederiksværk sammen med andre skønne strikkere. Dobbelstrik havde jeg lært for mange år siden men aldrig fået strikket mere end et smalt tørklæde, så det var rart med en hurtig genopfriskning. Jeg blev lun på et tørklæde fra Isager, så garn og opskrift kom med hjem. Så nu er starten gået til a la grecque model islam i highland wool.
Lidt færdig strik er det også blevet til. Bella babytæppe i farven kongeblå. Vores nabo venter deres 3. dreng. Så en lille gave fra mig bliver babytæppet og en lille morfar trøje hvor ærmerne lige skal strikkes færdige.
Derefter skal endnu et bella tæppe på pindene da en kollega skal være mormor til februar. Så der skulle være tid nok til både at strikke dét og 2 x malte trøjer færdige inden da.

Kommentarer

  1. Slet ikke tosset med 4 ugers ferie ☺ det er så dejligt. Og det kongeblå tæppe er da bare så flot - sammen med trøjen bliver det godt nok en fin gave til naboen 😀 synes næsten aldrig, du får strikket noget til dig selv? Der er mange omkring dig, der kan være glade for, at de kender sådan en dygtig strikker som dig 😃

    SvarSlet
  2. Meget smukt tæppe. Og skønt med 4 ugers ferie.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Lidt har også ret.

Sidste 2020 projekt

En Mojo