Alting og ingenting.

Her sker ikke alverden og dog..
I min ferie blev min bil påkørt mens den holdt stille og jeg selv handlede. Så min bil rykke sig lidt da jeg gik den imøde efter et indkøb, men fangede hverken nummerplade eller mærke. Blot en mørk bil med vist nok en ældre dansk kvinde i. Min bil? Hmm tilsyneladende ingen større skader andet end et par buler over bagskærmen. Det skulle senere vise sig at være langt værre end først antaget. Langt senere! Da jeg for ca. 3 uger siden blev spurgt om jeg ville tage en ekstra passagerer med fra en barnedåb nær Ringsted til Høje Tåstrup skravede bilens bagende flittigt på et eller andet, troede først at det var fordi mine dæk er en anelse for store men ak nej, den lyd var hverken kendt eller god at høre på. Til mekanikeren dagen efter og det viste sig da også at være en smule værre end et par støddæmpere der måske skulle udskiftes. Bagbroen! Bagbroen var slået skæv og hjulet stod lidt skævt kontra det andet hjul. Øv for f..... da også!! ! Løsning var at betale gildet selv og holde forsikringen ude af billedet. Så ændrer jeg mening, for så at gå tilbage til første løsning, da min forsikring ikke dækker alt. Den er med nogle få begrænsninger som desværre også kan komme til at koste. Efter at have bøvlet med at få en lånebil (der senere skulle vise sig også at fejle et eller andet) og ventet i 2 uger på at få min egen bil igen kom regningen forleden 8400,- kr! Sure penge at betale når folk er uærlige og ikke vil kendes ved de fejl de har begået og bare kører. Ville du selv turde at konfrontere ejeren hvis du begår en påkørsel? Jeg ville - også selvom præmien ville stige, for det kommer man naturligvis aldrig udenom.
Udover mentalt at have bøvlet med dette er der kommet struktur ændringer på jobbet. En kollega blev overfaldet af en af vores beboere og for at vi hverken skal føle os utrygge og angste for om vi vil blive overfaldet når vi forlader en beboers stue eller blive klemt op i en krog, skal vi nu gå to og to sammen. Min første følelse var fustration for det er ikke altid nemt at udføre alt to sammen og måden vi skulle deles op på syntes jeg heller ikke var ok, men det er blevet bedre efter at have arbejdet på det. Nu kan jeg mærke at min byrde er blevet lettet efter at vi er to sammen om det tunge i jobbet men mentalt har jeg været særdeles brugt.
På strikkefronten? Ja det har stået en smule stille, der er pillet et halvt sjal op fordi jeg ikke var tilfreds og nu skal det så strikkes på ny. Ting tager tid i øjeblikket. Jeg vender snart tilbage igen :-)

Kommentarer

 1. Årh det er bare så irriterende når folk ikke giver sig til kende!
  Vi var en tur i Søndervig i sommers og da vi kom tilbage til bilen var den bagerste kofanger bulet. Men der sad hele to sedler i forruden! En fra dem der var kørt ind i os og en fra nogle der havde set det og som havde skrevet både bilmærke og nummerplade samt eget nummer, hvis vi havde brug for deres hjælp! Skønt når folk er ærlige!
  Men vi ærgede os nu over at de ikke havde ramt ca 30 cm til den ene side, for der var rust der trænger til at blive lavet ;-) Kofangeren var fra sidste år, da vi blev påkørt bagfra (vi er ikke så heldige når vi er i Jylland ;-)).

  Du får da udnyttet dit garn, hva ;-D

  SvarSlet
 2. Ja, man skal godt nok opleve dårlige ting til tider. Jeg FATTER ikke at folk vil være bekendt at køre fra et uheld/ en kvajert - godt nok har man en selvrisiko, men man må da stå ved sine dumheder - IIHH altså!
  Det lyder nu betryggende med at I skal gå to og to på jobbet, hellere det end at blive udsat for dårlige ting der kan påvirke en i årevis.

  SvarSlet
 3. F..k da også for en måde at opføre sig på!! Madammen har måske slet intet opdaget?Hvor ærgerligt. Jeg tror også på sigt, det er godt at være to om de tunge opgaver og kunne tale om det, man kommer ud for - godt som skidt. Især hvis man er tryg ved sin partner. God dag til dig!!

  SvarSlet
 4. Hej Pia

  Sikke da en oplevelse med din bil, surt når flok ikke er ærlig. Jeg ville aldrig kunne køre fra noget som jeg har gjort om det er påkørt eller hvad det er så er det nu rart at kunne få tingene på plads.

  Tror måske at du bliver glad for at skulle være to på jobbet, selv om det vil tage tid at komme ind i en rytme.

  Har aldrig hørt om du blev tilfreds med pindene som du købte??

  Hav nu en god weekend !!

  Knus
  Helle

  SvarSlet
 5. Har set flere gange at äldre ikke märker et dyft til at de er skyld i en påkörsel. Det er bare dödkedeligt med alle ting rundt omkring sådan noget, så jeg kan godt forstå, at du bliver trät mentalt når arbejdet også ändres midt i.
  Men lidt strikketöj light plejer at hjälpe og at träkke sig lidt tilbage et stykke tid.
  Ha' det godt.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Lidt mere færdigt.

Lidt har også ret.

Sidste 2020 projekt