Lidt har også ret.

Ja jeg er her endnu. Det er ikke meget jeg har fået fra hånden, men der nørkles i stor stil med mange ting.
Jeg er blevet færdig med 3 par sokker, det lilla par er strikket i Ingelise strømpegarn (mange vil mene det er lig med Arwetta, hvilket jeg også gør.) Det grønne par er strikket i Lana Grossa Meilenweit, rigtig fede grønne nuancer men stribefordelingen kunne ønskes bedre. Det bagerste par er strikket i Super soxx cotton. De er iøvrigt meget lækre. (godt jeg har 5 nøgler mere) :-)
Så er jeg blevet færdig med en hals i riller fra Drops, en genganger. Den er strikket i Munkholm babyalpaca lb:500m. pr.100g. Tyndere garn end i opskriften og derfor er den strikket et nr. større end ellers.
Jeg strikker på endnu en hals. Den strikkes i Drops alpaca i en flot mørklilla farve. Den vises først når den er færdig. Det bliver nok det nye her på bloggen, jeg har vist et utal af igangværende projekter men ej kunne vise halvdelen færdiggjort. Jeg gør det nok for at fastholde mig i de ting jeg laver og ikke fordi jeg ikke vil dele spændingen med jer "derude".

Kommentarer

 1. Ingelise strømpegarn og Arwetta er det samme, det er jeg altså sikker på, men uanset om det er det samme eller ej, så er det ihvertfald lækkert garn :-)
  Rigtig flot hals du har strikket :-)

  SvarSlet
 2. Nu skal du ikke være så beskeden, det er da trods alt en del - 3 par skønne strømper i flotte farver og blød og lækker varme til halsen :-)

  SvarSlet
 3. Hej Jane.
  Ja det er meget blødt og lækkert garn uanset hvis bandarole der sidder på. Tak iøvrigt.

  Hej Lene.
  Tak skal du ha´. Det er jo blevet koldt, så noget at varme sig på/med er rart.

  SvarSlet
 4. Flotte ting! Dejligt med lidt der varmer, når det bliver koldt

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige sokker du har lavet.
  Smukt garn.

  SvarSlet
 6. Hej Tine og Samtal från...
  Tak for "roserne". Jeg nyder også sokkerne, de varmer mere end alm. sokker.

  SvarSlet
 7. Det er tydeligt at vinteren står for døren, for det er lutter uldne og varme dejlige ting du har fået fra hånden. Sikke flittig du har været og smukke er de allesammen

  SvarSlet
 8. Hej Karin.
  Mange tak. Dine ord luner også. :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Lidt mere færdigt.

Sidste 2020 projekt