Fremad over pindene

Hu, hej hvor det går... Igår strikkede jeg 50g garn med en løbelængde på 180m + en anelse fra forrige og det nye ngl. garn.. Pindene var rødglødende til sidst. Det er den turkise påfugl der arbejdes på, for jeg har tilmeldt mig sjal´s KAL´en og håber at kunne fremvise en færdig påfugl inden 1 februar. Når jeg så har brug for at få klaret hjernen strikkes der så på en baby cardigan i Lanett der blev påbegyndt for 1 1/2 uge siden (ja jeg eeeelsker at begynde på nyt strikketøj) og ellers sidder jeg klistret til computeren for at lure andre kreative Quinder´s hp. :-)

Mit humør er noget anderledes med de 2 bøger jeg bestilte d. 9/1-09 fra Sommerfuglen De skriver at deres leveringstid er ca. 5 dage med mindre de ikke har varene hjemme. Hmm tænkte jeg, noget er galt siden jeg endnu ikke havde hørt fra dem og ganske rigtigt da jeg kontaktede dem havde de ikke den ene bog hjemme, og de havde ikke gjort sig den ulejlighed at kontakte mig for evt. en løsning. Løsningen blev at jeg valgt en anden bog jeg også gerne ville have, og nu håber jeg at bøgerne snart lander hos mig. Er der nogen derude der har ligende erfaringer med dem, så hører jeg gerne.
Nå nu løber jeg altså, for der er håndbold. God aften til jer alle.

Kommentarer

 1. Jeg må sige at jeg kun har haft god erfaring med Sommerfuglen, håber at du får dine vare.

  SvarSlet
 2. Hej Helle.

  Jeg har også kun hørt godt om dem, så det undrer mig meget. Det er bøger jeg længe har ønsket mig.
  Jeg håber også de snart må være her...

  SvarSlet
 3. Åh hvor ærgeligt at du får sådan en dårlig oplevelse med Sommerfuglen, jeg kan kun sige at jeg altid har fået en super super service, både i form af vejledning og hurtig forsendelse. Selv om jeg aldrig har været i deres fysiske butik, er det en af mine yndlings steder at handle og få vejledning. Håber at det er en smutter fra deres side...
  Glæder mig til at se din færdige "Påfugl", jeg er selv helt vild med det mønster, og har strikket det mere end en gang ;-) ;-) ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Lidt mere færdigt.

Lidt har også ret.

Sidste 2020 projekt